ОККО та WOG різко знизили ціни на бензин
Категорія
Економіка
Дата публікації

ОККО та WOG різко знизили ціни на бензин

ОККО та WOG різко знизили ціни на бензин
Джерело:  online.ua

В мережах ОККО та WOG 19 грудня ціни на бензин були знижені відразу на 1 гривню за літр, дизпальне подешевшало на 50 копійок. Про це повідомили enkorr у "Консалтинговій групі А-95" з посиланням на ціновий моніторинг роздрібного ринку, передає ONLINE.UA.

"Зокрема, вартість бензину марки А-92 опустилася з 30,99 грн/л до 29,99 грн/л. Ціна на бензин А-92 в цих мережах вперше з січня 2018 року зменшилася нижче 30,00 грн/л. Ціна на А-95 знизилася з 31,99 грн/л до 30,99 грн/л",- сказано в повідомленні.

Вказано, що останні кілька років ціни пального в мережах ОККО та WOG знижуються або підвищуються зазвичай на 50 коп/л, такого ж різкого зниження цін за один день не спостерігалося з квітня 2015 року.

Ціни на дизельне пальне знизилися з 31,49 до 30,99 грн/л.

Окрім того, повідомляється, що за останні півтора місяці (з 1 листопада) ціни на бензин в цих мережах знизилися на 4 грн/л, а на ДП - на 2,5 грн/л. На 1 грн/л і 0,75 грн/л бензини подешевшали в мережі UPG і Glusco відповідно, а на станціях "Нефтек" всі види пального подешевшали на 2 грн/л.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в  Національному банку України заявили, що через трудову міграцію може прискоритися зростання цін і сповільнитися економічне зростання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?