Прикмети на Новий рік 2019: як притягнути багатство та удачу
Категорія
Культура
Дата публікації

Прикмети на Новий рік 2019: як притягнути багатство та удачу

Прикмети на Новий рік 2019: як притягнути багатство та удачу
Джерело:  online.ua

Як Новий рік зустрінеш - так його і проведеш. У цій приказці є глибокий месендж з посиланням на забобони та прикмети, які існують навколо цього чарівного свята. Як притягнути багатство та успіх на Новий рік 2019, що можна і що не можна робити перед святом, як правильно провести новорічну ніч, щоб задобрити символ прийдешнього року Жовту Земляну Свиню - в матеріалі ONLINE.UА.

Забобони і прикмети на Новий рік 2019

Жовта Земляна Свиня готує світле майбутнє для всіх в новому 2019 році, хто не полінується та буде багато працювати. І щоб доля була до вас прихильна, спробуйте слідувати нехитрим рекомендаціям щодо святкування Нового року 2019, щоб притягнути до себе удачу і багатство.

Незадовго до новорічної ночі слід позбутися всіх боргів. 31 грудня, перед Новим роком 2019, не варто позичати гроші або давати свої речі у користування - є ризик втратити фінансове благополуччя і приємні покупки в новому році.

Для того, що Новий рік 2019 був багатим, покладіть в кишеню на час святкування новорічної ночі велику купюру. Притягнути багатство також допоможе тарілочка з монетами і зерном, яку слід поставити на новорічний стіл разом зі святковими делікатесами.

Забезпечити собі різноманітність в наступаючому році можна за допомогою нарядів - вважається, що якщо в новорічну ніч кілька разів змінити хоча б якусь частину костюма, то в новому році буде насичене життя з безліччю приємних подій. Порвати або забруднити новорічне вбрання - погана прикмета, що символізує проблеми в особистому житті аж до розриву відносин з коханою людиною.

Як притягнути удачу та багатство: цікаві ритуали на Новий рік 2019

У новорічну ніч за традицією прийнято загадувати бажання і пити шампанське за вдалий наступаючий рік. Але є ще кілька цікавих ритуалів, що сприяють виконанню бажань.

Якщо хочете привернути багатство, то покладіть монетку на дно келиха з шампанським і випийте його під бій курантів. Після цього монету потрібно перекласти в затишне місце і зберігати весь рік.

Господинею 2019 року є Жовта Земляна Свиня, тому якщо перед Новим роком купити скарбничку у вигляді свинки і поставити її на чільне місце, то в будинку обов'язково будуть водитися гроші.

Щоб забезпечити собі рік без клопоту, перед Новим роком потрібно звільнитися від вантажу накопичених образ і розчарувань, простивши всіх кривдників.

І головне, не забувайте, гарний настрій і приємна компанія стануть вашими найкращими і найсильнішими талісманами на щасливий і багатий Новий рік 2019!

Раніше ONLINE.UА повідомляв, як потрібно правильно зустрічати Новий рік 2019, що надіти і що поставити на новорічний стіл, щоб задобрити Жовту Земляну Свиню.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?