Кім Чен Ин поставив Трампу ультиматум
Категорія
Політика
Дата публікації

Кім Чен Ин поставив Трампу ультиматум

Кім Чен Ин поставив Трампу ультиматум
Джерело:  online.ua

Лідер Пінічної Кореї Кім Чен Ин заявив, що проведе денуклеаризацію, тільки якщо США першими усунуть ядерну загрозу зі свого боку. Відповідну заяву оприлюднило Корейське центральне агентство, передає ONLINE.UA.

Вказано, що жорстка вимога КНДР до Білого дому першими відмовитися від ядерної зброї була оголошена на тлі ядерних переговорів між Вашингтоном і Пхеньяном, які зайшли в глухий кут.

Нагадаємо, США і КНДР домовилися про повне ядерне роззброєння Корейського півострова під час історичної зустрічі між лідерами Дональдом Трампом і Кім Чен Ином, яка відбулася 12 червня в Сінгапурі.

Пізніше стало відомо, що чиновники КНДР намагалися приховати від американців реальну кількість боєголовок, ракет і військових об'єктів. При цьому в Пхеньяні визнали, що Вашингтон не має даних про реальну кількість ракет і боєголовок.

Також, згідно з останніми даними Міжнародного агентства з атомної енергії, Північна Корея не виконує домовленості про денуклеаризацію.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в МЗС КНДР заявили, що прогрес в питанні денуклеаризації буде неможливий,  якщо Білий дім у відносинах з Північною Кореєю буде використовувати "старі сценарії".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?