Третьяков розповів, на які цілі пішли субвенції для Святошина
Категорія
Економіка
Дата публікації

Третьяков розповів, на які цілі пішли субвенції для Святошина

Третьяков розповів, на які цілі пішли субвенції для Святошина
Джерело:  online.ua

Окремі важливі проекти та програми у Святошинському районі, які не передбачені у міському бюджеті, фінансуються за рахунок додаткового фінансування (субвенції) з державного та міського бюджетів, яке може надаватися на запит депутата від відповідного мажоритарного округу.

Про це у своєму  інтерв’ю  заявив народний депутат, голова Комітету ВР у справах ветеранів та осіб з інвалідністю Олександр Третьяков, обраний по столичному мажоритарному округу №219 (Святошинський район), повідомляє ONLINE.UA.

Третьяков наголосив, що у 2015 році з державного бюджету було виділено 5 млн. грн. У 2016 році — 17 млн. грн. цільової субвенції, у 2017-му - 20 млн. грн.

«Цього року з державного бюджету було виділено 10 млн. грн, та, за моїм зверненням до Київського міського голови Віталія Кличка, збільшено фінансування району з міського бюджету ще більше ніж на 40 млн. грн. Завдяки цьому ми змогли зберегти темпи розвитку і розбудови інфраструктури району», - підкреслив він.

Третьяков також навів приклади, на які цілі йдуть кошти з субвенцій для району.

«Для прикладу, цього року для початкових класів шкіл були придбані мультимедійні дошки, обладнано комп’ютерні класи, зроблено капітальні ремонти в школах та садочках, придбано снігоприбиральну техніку. Окремо можу виділити заходи з енергоефективності. Цей напрямок в районі реалізується вже третій рік поспіль. Утеплюються заклади освіти, заклади охорони здоров’я. На ремонти останніх, до речі, також було витрачено гроші з цільової субвенції. Також цьогоріч після реконструкції було відкрито кінотеатр «Лейпциг». Це, до речі, один з найстаріших комунальних кінотеатрів. Завдяки його реконструкції нам вдалося відродити осередок культури в районі», - заявив народний депутат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?