"Путін хапає нас за горло": МЗС України просить Захід про допомогу
Категорія
Політика
Дата публікації

"Путін хапає нас за горло": МЗС України просить Захід про допомогу

"Путін хапає нас за горло": МЗС України просить Захід про допомогу
Джерело:  online.ua

В результаті агресії біля Керченської протоки президент РФ Володимир Путін все міцніше хапає Україну за горло. З даною заявою виступив міністр закордонних справ України Павло Клімкін. Він також закликав Захід посилити тиск на Росію, передав ONLINE.UA.

"Своїм останнім нападом Путін фактично хапає Україну руками за горло і стискає його. Його кінцева мета - задушити і змусити нас замовчати; бачити, що ми зазнаємо невдачі, щоб він міг приєднати нашу країну назад до нової, підбадьореної Російської імперії", - пише український міністр.

Павло Клімкін назвав останній напад Росії атакою на західні цінності, які українці щиро поділяють.

 "Те, що український народ рішуче налаштований дивитися на Захід – прагнути до ЄС, до НАТО, до трансатлантичного співтовариства - це анафема для Путіна. Він не може погодитися або прийняти це, тому він зробить все можливе, щоб знищити Україну", - зазначив Клімкін.

Як повідомляв ONLINE.UА,  Україна буде намагатися вирішити конфлікт у Керченській протоці мирним шляхом, але залишає за собою право на самозахист.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?