Путін зізнався, з ким обговорював звільнення українських моряків
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін зізнався, з ким обговорював звільнення українських моряків

Путін зізнався, з ким обговорював звільнення українських моряків
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін розповів, що його кум, лідер проросійської організації "Український вибір - право народу" Віктор Медведчук літав у Росію, щоб домовиться про звільнення 24 українських моряків, передає ONLINE.UA.

"Щодо обміну, ми цим займалися. Ось пан Медведчук за дорученням Порошенко, до речі кажучи, постійно цим займається, і нещодавно зовсім приїжджав до Москви, і ставив питання про звільнення українських військових, затриманих в Керченській протоці, точніше в Чорному морі, але я вже сказав, це питання можна буде вирішувати тільки після завершення кримінальної справи", - сказав він.

Окрім того, очільник Кремля цинічно додав, що надає гуманітарну та іншу допомогу Донбасу, щоб людей там "остаточно не розчавили", за його словами, він і далі буде "допомагати".

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що речник Кремля  Дмитро Пєсков заявив, що позиція США про те, що зустріч президентів Володимира Путіна і Дональда Трампа може відбутися тільки після повернення Україні її кораблів і моряків, не може служити підставою  для скасування слідства у справі "про незаконний перетин кордону РФ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?