Ви будете здивовані: експерти вибрали найкращу ялинку Європи
Категорія
Світ
Дата публікації

Ви будете здивовані: експерти вибрали найкращу ялинку Європи

Ви будете здивовані: експерти вибрали найкращу ялинку Європи
Джерело:  online.ua

Перше місце в рейтингу найкращих різдвяних ялинок Європи, складеного сайтом "European Best Destinations", посіла головна ялинка України, передає ONLINE.UA.

Друге та третє місця в рейтингу посіли різдвяні ялинки у Вільнюсі та Римі.

"Столиця України - ідеальне місце для подорожуючих, які шукають автентичність, сніг, традиції. У Києві не один, а кілька різдвяних ярмарків. Ви можете помилуватися однією з найкрасивіших ялинок у Європі на Софійській площі", - вказують автори рейтингу.

Слід зазначити, що на фотографії зображена новорічна ялинка-2016/17 на Софійській площі. Нову ялинку урочисто відкрили в Києві 19 грудня.

Що цікаво, рейтинг, до якого увійшли 16 міст, складається на основі відгуків мандрівників з усього світу, які проголосували за найкрасивіші різдвяні ялинки.

Нагадаємо, раніше в Німеччині, у місті Дортмунд, встановили найбільшу у світі різдвяну ялинку заввишки 45 метрів. Монтаж дерева тривав цілий місяць.

Раніше ONLINE.UА повідомляв,  як українці відпочиватимуть на свята та на Новий рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?