І знову скандал: в США оштрафували Google і Facebook
Категорія
Технології
Дата публікації

І знову скандал: в США оштрафували Google і Facebook

І знову скандал: в США оштрафували Google і Facebook
Джерело:  online.ua

 Відомі американські компанії Google і Facebook забов'язали виплатити 455 тисяч доларів штрафу. Дане рішення прийняв суд штату Вашингтон. Корпорації звинувачують у тому, що вони не зберегли на своїх ресурсах записи про замовників політичної реклами, передає ONLINE.UA з посиланням на АР.

"Генпрокурор штату Боб Фергюсон заявив, що Google має виплатити 217 тисяч, а Facebook 238 тисяч доларів за двома судовими позовами, в яких компанії звинувачують у недотриманні законів штату про прозорість політичних оголошень.Зокрема, за свідченням обвинувачення, кандидати на політичні посади та політичні комітети заплатили за розміщення політичної реклами Google 1,5 мільйона доларів, а Facebook - 5,1 мільйона доларів", - сказано в повідомленні.

До слова, у Facebook стверджують, що компанія задоволена врегулюванням справи і має намір надалі виконувати вимоги штату.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше адміністрація Google підтвердила інформацію про те, що приватні електронні листи, відправлені та отримані користувачами Gmail, іноді можуть бути прочитані розробниками додатків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?