Сестра Майкла Джексона постане перед судом: що сталося
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Сестра Майкла Джексона постане перед судом: що сталося

Сестра Майкла Джексона постане перед судом: що сталося
Джерело:  online.ua

На відому співачку Джанет Джексон, рідну сестру Майкла Джексона, подав позов її колишній менеджер Денні О'Донован. Судова тяганина стосується не тільки Джанет, але й її брата та бізнес-партнера Ренді Джексона, передає ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

Вказано, що Денні О'Донован влаштувався менеджером до знаменитостей ще в липні 2016 року. Чоловік активно займався організаційними питаннями туру артистки State of the World Tour. Згідно із домовленістю, щомісяця він повинен був отримувати 25 тисяч доларів, однак виплати припинились менше, аніж за півроку.

"Денні О'Донован звернувся за допомогою до суду, щоб повернути зароблені кошти. За його підрахунками, сума, яку повинні виплатити Джанет та Ренді Джексони, сягає 300 тисяч доларів. Наразі ані артистка, ані її представники не коментують скандального позову. Однак, згідно із законами США, Джанет Джексон та її брат Ренді повинні будуть з'явитись у залі суду найближчим часом", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше дочка Майкла Джексона Періс розповіла, як над нею поглумилися в неповнолітньому віці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?