"Бабло и телки": Лукашенко нарешті пояснив свою скандальну фразу
Категорія
Світ
Дата публікації

"Бабло и телки": Лукашенко нарешті пояснив свою скандальну фразу

"Бабло и телки": Лукашенко нарешті пояснив свою скандальну фразу
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко прокоментував фразу про "бабло і тьолок", яка за кілька днів перетворилася на мем. За словами білоруського лідера, він мав на увазі мислення деяких сучасних спортсменів. А сказана фраза була дослівним прикладом того, що турбує таких людей, передає ONLINE.UA з посиланням на БелТА.

"Раніше під час наради з розвитку літніх видів спорту, оператор зняв крупним планом блокнот одного з чиновників. Там була написана фраза "Бабла мало, нет мерседесов, телки на задне…". У мережі зразу ж з'явився мем про "бабло і телок", - пише агентство.

Президент Білорусі наголосив, що тільки процитував фразу, щоб наочно показати мислення спортсменів і вибачився за те, як назвав жінок. Також Лукашенко додав, що не заохочує таку поведінку, і на тій нараді закликав спортсменів відмовитися від подібної ідеології.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Лукашенко заявив, що його пропозиції по контролю на російсько-українському кордоні і проведенню виборів на Донбасі не знайшли підтримки у президента Петра Порошенко.  Окрім того, він зізнався, що вони з очільником Кремля Володимиром Путіним бояться, що Україна стане членом НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?