Підводні човни РФ відпрацьовують "таємний хід" біля берегів Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Підводні човни РФ відпрацьовують "таємний хід" біля берегів Криму

Підводні човни РФ відпрацьовують "таємний хід" біля берегів Криму

Чорноморський флот Росії проводить навчання на підводних човнах на морських полігонах у Чорному морі поблизу окупованого Криму. Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на дані інформаційного відділу флоту, передає ONLINE.UA.

"В ході двостороннього навчання екіпаж одного човна буде здійснювати відрив від стеження, а екіпаж другий – максимально довго його підтримувати. В період перебування в підводному положенні обидва човни повинні йти максимально таємно. Щоб виключити зайві шуми, переміщення екіпажу всередині корабля обмежили", – йдеться в повідомленні.

Також вказано, що навчання проводяться відповідно до плану бойової підготовки Чорноморського флоту Росії і спрямовані на підвищення рівня підготовки особового складу.

Нагадаємо, 21 грудня стало відомо, що російський ракетний фрегат рухається в напрямку Азовського моря приблизно за 1,5 морських миль (2,4 км) від узбережжя окупованої Росією Феодосії. Джерела видання стверджують, що на борту було видно вертоліт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що пізно увечері 17 грудня  в Чорне море через протоку Босфор увійшов військовий корабель HMS Echo (H87) Королівського військово-морського флоту Великої Британії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?