"Королева краси": Мадонна взірвала мережу пікантним фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Королева краси": Мадонна взірвала мережу пікантним фото

"Королева краси": Мадонна взірвала мережу пікантним фото
Джерело:  online.ua

Відома співачка Мадонна, яка ще за життя стала легендою, вразила фанатів відвертим архівним знімком. Перед камерою майбутня поп-діва позувала повністю голою. За лічені години світлина зібрала тисячі лайків та коментарів, передає ONLINE.UA.

Співачка пояснила, чому у 19 років вона зважилася на таку пікантну фотосесію. За словами поп-діви, в той час вона жила у Нью-Йорку та навчалась у школі танців Марти Грем. Щоб оплатити своє проживання, Мадонна наважилась на рішучий крок – вона погодилась позувати повністю голою для різних шкіл художників у всьому місті. Коли ж талановита вокалістка отримала славу, її фото потрапили на шпальти відомих глянців, зокрема, Playboy і Penthouse.

"Фотографи експлуатували мене, а потім суспільство намагалося присоромити за позування оголеною. Тоді я заявила у пресі: "Мені не було соромно", і це стало заголовком багатьох новин", - зізналася Мадонна.

Шанувальники зірки в коментарях до фото нагадують, що вонадля них назавжди залишиться "королевою краси".

Мадонна — американська співачка, танцівниця, кіноактриса, продюсер, режисер, активістка добродійних та правозахисних організацій. Найуспішніша артистка в історії музики, світові продажі її альбомів перевищили 300 мільйонів екземплярів.Користується настільки широкою популярністю, що її називають «Королевою поп-музики».Багаторазова рекордсменка Книги рекордів Гінесса. Її вважають найбагатшою співачкою в світовому шоу-бізнесі.

Мадонна — це її справжнє ім’я, а не псевдонім, як багато хто вважає.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше знаменита американська співачка Мадонна поділилася з шанувальниками сімейним фото в повному складі. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?