Літак з росіянами на борту розбився у Демократичній Республіці Конго
Категорія
Події
Дата публікації

Літак з росіянами на борту розбився у Демократичній Республіці Конго

Літак з росіянами на борту розбився у Демократичній Республіці Конго
Джерело:  online.ua

У Демократичній Республіці Конго розбився вантажний літак Ан-26 авіакомпанії Gomair. Зазначається, що в результаті аварії шість осіб загинули: п’ять членів екіпажу та один пасажир. За попередніми даними, керували авіасудном росіяни, передає ONLINE.UA з посиланням на France Press.

Відомо, що літак зник з радарів напередодні, 20 листопада, увечері, коли летів до столиці країни Кіншаси. Розвозив він матеріали для прийдешніх президентських виборів. Сам інцидент стався за 25 кілометрів від аеропорту Кіншаси.

За словами посла Росії у Демократичній республіці Конго Олексія Сентебова, на борту літака за не підтвердженими поки даними перебували 23 людини, зокрема три члени екіпажу, що є громадянами Росії.

"Доля трьох членів екіпажу вантажного літака є невідомою. Також з’ясовується інформація щодо імен і долі пілотів. Наразі тривають пошуково-рятувальні роботи", – додав дипломат.

Як повідомляв ONLINE.UA,  внаслідок катастрофи літака Повітряних Сил Збройних Сил України Су-27 в районі села Уланів на Вінниччині загинуло два пілоти - військовослужбовець Повітряних Сил Збройних Сил України, другий – військовослужбовець Повітряних сил Національної гвардії США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?