Ані Лорак вперше прокоментувала розлучення з чоловіком
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Ані Лорак вперше прокоментувала розлучення з чоловіком

Ані Лорак вперше прокоментувала розлучення з чоловіком
Джерело:  karavan.ua

Скандальна співачка Ані Лорак, яка часто гастролює в Росії, прокоментувала розлучення з чоловіком, бізнесменом Муратом Налчаджіолу, якого спіймали на зраді в одному зі столичних клубів України, передає ONLINE.UA з посиланням на "Караван историй".

Як відомо, артистка подала на розлучення ще 4 грудня. А судовий розгляд призначений на 24 грудня у Шевченківському суді. Після того, як у мережу потрапило резонансне відео, на якому чоловік Мурат розважається в обіймах з іншою дівчиною, Ані Лорак прийняла рішення про розлучення. Співачка додала, що більше не впускає у своє життя людей, які можуть її зламати.

"Я сказала ілюзіям: "Прощайте". Це перше, що в мені змінилося. Друге – перестала бути жертвою. Не слід чіплятися за події, людей, відносини. Якщо чоловік любить жінку, він її цінує та розуміє. Якщо немає – то мова точно не про любов. А тоді навіщо? Ми прийшли на Землю, щоб бути щасливими. Крапка. Три слова, які адресую тим, хто мене образив: "Відпускаю. Прощаю. Дякую", – заявила артистка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі розкритикували новий кліп Ані Лорак, запідозривши співачку в плагіаті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?