"Яка краля!": секс-символ "Гри престолів" шокував епатажним образом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Яка краля!": секс-символ "Гри престолів" шокував епатажним образом

"Яка краля!": секс-символ "Гри престолів" шокував епатажним образом
Джерело:  online.ua

Відомий голлівудський актор, зірка "Гри престолів" і "Аквамена" актор Джейсон Момоа вийшов в люди з двома хвостиками. У такому вигляді актор прийшов на шоу The Project TV. Відповідне відео з'явилося на офіційній сторінці телеканалу, передає ONLINE.UA.

Виконавець головної ролі у фільмі "Аквамен" прийшов на зйомки програми із дівчачою зачіскою - він зав'язав рожевими резинками своє довге кучеряве волосся в два хвостики. Також Момоа доповнив свій образ гавайським вінком.

Шанувальники 39-річного актора, який в основному з'являється в брутальних образах, були шоковані. Але актор пояснив, що у нього є дві доньки, які добре вміють робити зачіски.

"Яка краля!; найсексуальніший твій образ; підеш зі мною на побачення, красуне?; який він милий; люблю людей, які вміють над собою посміятися; чому він такий ідеальний; чоловік моєї мрії; це відео можна дивитися вічно; яка краса; він, напевно, прекрасний татко", - пишуть фанати актора в коментарях до відео.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  актор Пітер Дінклейдж натякнув на те, як може закінчитися серіал "Гра престолів". Він шокував фанатів випадковою заявою про те, що для Тіріона Ланністера відмінним фіналом саги стане смерть.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?