Новина дня: Disney знімає нову версію "Один дома"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Новина дня: Disney знімає нову версію "Один дома"

Новина дня: Disney знімає нову версію "Один дома"
Джерело:  online.ua

Кіностудії 20th Century Fox і Disney вирішили здійснити мрію мільйонів людей та зняти сиквел до культової кінострічки "Один вдома". Вказано, що нова частина стане продовженням двох попередніх, але ніяк не римейком. Над сценарієм вже працюють відомі американські коміки, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Що цікаво, нещодавно мережу заполонив ролик від Google, у якому Маколей Калкін сидить за знаменитим столом і вечеряє напівфабрикатами в очікуванні грабіжників. За декілька днів, відео набрало більше, ніж 18 мільйонів переглядів.

"Історія про відважного хлопця, що залишився сам вдома, не завершується. Кіностудії 20th Century Fox і Disney готують ребут (перезапуск) фільму. Відомо, що вони вже почали розробку частини, яка стане перезавантаженням. Сценаристами культової кінострічки стануть коміки американського шоу Saturday Night Live ("В прямому ефірі суботнього вечора") Міккі Дей і Стрітер Сейделл. Щодо акторського складу, відомо, що в кінострічці зніматиметься Вілл Фарелл. Також автори проводять переговори з Меліссою Маккарті", - сказано в повідомленні.

Як повідомляє ONLINE.UA, Європейська кіноакадемія назвала кращу комедію 2018 року. Нею став сатиричний фільм "Смерть Сталіна", заборонений до показу в Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?