Модель Playboy, яка розповіла про стосунки з Трампом, шокувала новою фотосесією
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Модель Playboy, яка розповіла про стосунки з Трампом, шокувала новою фотосесією

Модель Playboy, яка розповіла про стосунки з Трампом, шокувала новою фотосесією
Джерело:  online.ua

Американська модель Стормі Деніелс, яка написала книгу про інтим із президентом США Дональдом Трампом, знялась для популярного чоловічого глянцю. Модель постане на обкладинці першого випуску Playboy у 2019 році, передає ONLINE.UA.

Стормі Деніелс, ім'я якої не зникало з таблоїдів навесні 2018 року, знялась у сексуальній фотосесії для чоловічого журналу. Модель постала у пікантних образах перед камерою українського фотографа. Пишногруду скандальну білявку знімала Саша Самсонова. Вона опублікувала перший результат співпраці із Стормі Деніелс на своїй сторінці в Instagram.

Інші фото Стормі не перестають шокувати прихильників моделі. Під світлинами не вщухають дискусії щодо її фігури, а також роману з американським лідером Дональдом Трампом.

"Я не вірю, що у них був роман - це не типаж Трампа; красива жінка, проте занадто вульгарна; вона вирішила просто пропіаритися; жінка знає, як привернути до себе увагу; зрозуміло, що вона його звабила; недивно, Трамп не схожий на порядну вірну людину", - пишуть користувачі мережі в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  ФБР вилучило у колишнього адвоката американського глави Майкла Коена таємний запис його розмови з Трампом, в якому президент США розпорядився зробити виплату Карен Макдугал. Цей запис був зроблений за два місяці до виборів в США 2016 року, після того як екс-модель Playboy розповіла про таємний роман з Трампом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?