Трамп планує ще одне звільнення: кому не пощастило цього разу
Категорія
Політика
Дата публікації

Трамп планує ще одне звільнення: кому не пощастило цього разу

Трамп планує ще одне звільнення: кому не пощастило цього разу
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп планує звільнити очільника Федеральної резервної системи США Джерома Пауелла. Про це повідомило агентство Bloomberg з посиланням на чотири джерела, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що президент Штатів роздратований рішенням ФРС вчетверте цьогоріч підвищити базову процентну ставку і зберегти темпи скорочення вкладень в облігації та інші цінні папери, які наразі оцінюються в $4,1 трлн.

"Трамп повертався до цього питання кілька разів за останні дні. При цьому ряд радників президента попередили його, що відставка Пауелла буде "катастрофічним кроком". Трамп неодноразово критикував Пауелла за політику поступового підвищення базової облікової ставки. В одному зі своїх інтерв'ю президент заявив, що, призначаючи Пауелла на посаду голови ФРС, він вважав, що той буде прихильником збереження низької процентної ставки, однак з розчаруванням з'ясував, що це виявилося не так", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, голова Пентагону Джеймс Меттіс піде у відставку наприкінці лютого 2019 року через конфлікт з американським лідером Дональдом Трампом.  Про відставку свого міністра повідомив сам очільник Білого дому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?