"Він жахливий": влада Британії жорстко розкритикувала відомого європейського політика
Категорія
Світ
Дата публікації

"Він жахливий": влада Британії жорстко розкритикувала відомого європейського політика

"Він жахливий": влада Британії жорстко розкритикувала відомого європейського політика
Джерело:  online.ua

Міністерка праці і пенсійного забезпечення Великої Британії Ембер Радд назвала президента Єврокомісії Жан-Клода Юнкера "жахливим". Окрім того, вона додала, що необхідні офіційні скарги на його поведінку, передає ONLINE.UA з посиланням на The Telegraph.

Як відомо, Юнкер 14 грудня на саміті ЄС у Брюсселі скуйовдив волосся одній зі співробітниць, яка його зустрічала. Британська політикиня зазначила, що Юнкер був "гротескним", і розкритикувала його ставлення до британської прем'єрки Терези Мей.

"Він жахливий. До цього я мала на увазі ті фотографії, як він тримав прем'єр-міністра. Мені це не сподобалося".

Вона також прокоментувала інцидент з волоссям.

"Це гротескно. Я маю на увазі, якби це сталося в нашому парламенті, я сподіваюся, що була б офіційна скарга. Коли я їздила до ЄС на зустрічі, то втомилася наполягати на тому, щоб мене не брали у ведмежі обійми. Усі комісари ЄС люблять робити свої великі обійми", - додала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, американський лідер Дональд Трамп після зустрічі з головою Європейської комісії Жаном-Клодом Юнкером у Вашингтоні заявив, що США і Євросоюз домовилися працювати разом з метою усунення бар’єрів у торгівлі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?