Буде жорстка відповідь: Макрон виступив з різкою заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Буде жорстка відповідь: Макрон виступив з різкою заявою

Буде жорстка відповідь: Макрон виступив з різкою заявою
Джерело:  online.ua

Уряд Франції підготує жорстку відповідь і заходи щодо "жовтих жилетів", які брали участь в погромах.

Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон під час свого візиту в Чад, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BFM.

"Я уважно стежив протягом усього дня за тим, що відбувалося в країні і мене про це інформував міністр внутрішніх справ. Цілком очевидно, що французькою юстицією будуть прийняті дуже жорсткі заходи відносно правопорушників", - заявив Макрон.

Він підкреслив, що владі Франції на даний момент потрібно домогтися того, щоб в країні запанував порядок і злагода. Тому влада застосує жорсткі заходи проти маніфестантів, які влаштовують масштабні заворушення.

"Країна потребує загальної згоди, єдності, спільне просування до важливих колективним цілям. Важливо зараз домогтися примирення і ліквідувати розбіжності", - додав Макрон, коментуючи ситуацію у Франції.

Слід додати, що під час візиту в Чад Макрон відвідав військову базу в Нджамені, де знаходиться головний штаб французьких частин, які беруть участь в антитерористичній операції Бархан. З тисячею французьких військових президент відсвяткував наближення Різдва.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росію запідозрили в організації протестів у Франції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?