Що подарувати на Новий рік 2019: найкращі подарунки для рідних, коханих, дітей та колег
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати на Новий рік 2019: найкращі подарунки для рідних, коханих, дітей та колег

Що подарувати на Новий рік 2019: найкращі подарунки для рідних, коханих, дітей та колег
Джерело:  online.ua

До Нового року 2019 залишилося всього кілька днів, тому пора задуматися про подарунки для рідних, коханих, дітей і колег. Що подарувати на Новий рік 2019 близьким, який подарунок на Новий рік купити коханій дівчині або хлопцю, як привітати з Новим роком батьків, чим здивувати дітей? ONLINE.UА зробив добірку найкращих подарунків на Новий рік 2019, які гарантовано сподобаються вашим близьким і викличуть у них яскраві емоції.

Вибір новорічного подарунка - завдання не з легких, так як подарунок на Новий рік повинен бути не тільки особливим і оригінальним, але і корисним. При виборі новорічного подарунка в першу чергу слід керуватися особистими уподобаннями тій людини, яку ви хочете здивувати подарунком на Новий рік.

Що подарувати коханому хлопцю чи дівчині на Новий рік 2019

Вибираючи подарунок на Новий рік 2019 для коханої дівчини, хлопці повинні уважно і виважено підійти до цього питання, щоб не зіпсувати новорічний сюрприз. Звичайно, найпростіше прямо запитати, що б улюблена хотіла отримати в подарунок у новорічну ніч, але тоді чарівний момент цього свята буде втрачено. Це ж стосується і дівчат, які вибирають подарунок своєму коханому на Новий рік.

Відмінним подарунком для коханої чи коханого на Новий рік 2019 може стати спільна подорож або романтичний вікенд на Різдво.

Лідуюче місце в списку подарунків коханому хлопцю або дівчині на Новий рік також займають гаджети. Але не обов'язково дарувати на Новий рік дорогі смартфони і ноутбуки. Розумні годинник, електронна книга, портативна колонка, фітнес-браслет, навушники - вся ця дрібна техніка приємно здивує і стане корисною для вашої коханої людини.

Оригінальні аксесуари також можуть стати хорошим подарунком на Новий рік хлопцеві чи дівчині. Парасольки, гаманці з іменним гравіюванням, сумки з принтами ручної роботи - вибір цікавих і унікальних аксесуарів на ринку величезний, тому великої проблеми при виборі точно не виникне.

Найкращі подарунки на Новий рік 2019 для чоловіка і дружини

Вибрати подарунок для своєї другої половинки не менш складно, ніж для хлопця чи дівчини. Це можуть бути як сюрпризи матеріального характеру, так і подарунки, націлені на виконання бажань.

У числі "потрібних" подарунків на Новий рік для чоловіка або дружини можуть стати гарні шарфи, рукавички, теплі светри або піжами. Для сімейних людей новорічний подарунок може бути також загальним і практичним - "диво техніки", яке нещодавно з'явилося на ринку (телевізор, посудомийна машина, холодильник і т.п.).

Відмінним подарунком для чоловіка і дружини на Новий рік можуть також стати враження. Йдеться про подарункові сертіфікати на проходження SPA-процедур, курсу масажу, річні абонементи в спортзал або путівка на романтичну подорож, в якій з'явиться можливість відволіктися від насичених буднів і присвятити час один одному.

Що подарувати батькам і родичам на Новий рік

Батькам на новий рік зазвичай дарують загальні подарунки. Наприклад, побутову техніку, про яку вони мріяли, але відкладали покупку через економію коштів. Хорошим подарунком для батьків також стануть товари для будинку - набори посуду, комплекти постільної білизни, теплий плед.

При виборі новорічного подарунка для батьків можна також звернути увагу на дрібниці для дому, які зроблять його ще затишніше. Це можуть бути вінтажні речі навіть з барахолки.

Якщо хочете подарувати батькам на Новий рік яскраві враження і емоції, то тоді подумайте про новорічний сюрприз, зробленим своїми руками, або подаруйте їм незабутню подорож.

Подарунки для дітей на Новий рік 2019

Дітей зазвичай складніше всіх здивувати подарунком на Новий рік. Але тут потрібно дотримуватися тільки інтересів і віку сина або дочки, не забуваючи про їх дитячу мрію.

Це може бути активний подарунок - скейтборд, велосипед, гіроскутер, або ж ігрова консоль. Якщо у вашої дитини є хобі, то варто задуматися про подарунок, який допоможе їй рости в цьому напрямку.

Для дитини завжди буде актуальним подарунок для повсякденного життя. Наприклад, універсальним подарунком як для хлопчиків, так і для дівчаток, стане рюкзак.

У ТОП кращих подарунків дітям на Новий рік також входять: цікаві книги, настільні ігри, нові гаджети, квитки на похід в парк розваг, розумні олівці, 3D-ручки, ну і, звичайно ж, гарний одяг і косметика для юних модниць.

Що подарувати колегам на Новий рік 2019

Для колег на Новий рік традиційними є солодкі подарунки. Але якщо не хочете залишатися банальними, то і тут можна проявити фантазію.

Наприклад, оригінальний подарунок на Новий рік колегам можна замовити в приватній кондитерській. Це можуть бути набори цукерок з побажаннями або розписні пряники.

Хорошим подарунком на Новий рік колегам може стати набір новорічних іграшок. А зробити цей презент оригінальним допоможуть майстри, які зроблять унікальні розписи на ялинкових кулях.

Також для колег на Новий рік в подарунок можна замовити щоденники з іменними гравіюванням, чашки з кумедними написами або ж оригінальні килимки для комп'ютерної мишки.

І не забувайте, Новий рік - це не день народження! Тому подарунки потрібні не дуже дорогі і не надто мудровані, але теплі і щирі!

Раніше ONLINE.UА писав про те, як залучити багатство і успіх на Новий рік 2019.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?