Росіяни вибрали "найважливішу подію" 2018 року
Категорія
Світ
Дата публікації

Росіяни вибрали "найважливішу подію" 2018 року

Росіяни вибрали "найважливішу подію" 2018 року
Джерело:  online.ua

Більшість росіян вважають відкриття Керченського мосту однією з найважливіших подій 2018 року. Це підтверджують результати опитування "Левада-Центру", передає ONLINE.UA.

На питання "Які з перерахованих подій 2018 року, що минає ви вважаєте найважливішими?" 47% респондентів відповіли "відкриття Кримського мосту". 46% назвали пенсійну реформу в країні, 37% - вибори президента РФ і 36% - проведення Чемпіонату світу з футболу в Росії.

34% назвали серед найважливіших подій пожежу в торговому центрі "Зимова вишня" в Кемерові, 28% - масове вбивство у Керченському політехнічному коледжі.25% відзначили як найважливішу подію "конфлікт у Керченській протоці" і введення воєнного стану в Україні.

Разом з тим, на питання, яким виявився для Росії 2018 рік у порівнянні з попереднім, 45% відповіли, що він став важчим, 11% - що легшим, і 44% - таким самим, як попередній.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що кількість громадян РФ, які жалкують про розпад Радянського Союзу, досягло 66%. Варто зазначити, що до цього протягом 10 років показник не піднімався вище 61%.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  більше половини українців готові відстоювати територіальну цілісність України зі зброєю в руках — це підтверджують дані опитування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?