У Путіна розповіли, кого хочуть бачити при владі в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна розповіли, кого хочуть бачити при владі в Україні

У Путіна розповіли, кого хочуть бачити при владі в Україні
Джерело:  online.ua

Росія не збирається розривати відносини з Україною і чекає президентських виборів, чекаючи приходу до влади "адекватних" політиків.

Про те, кого у Путіна хочуть бачити при владі в Україні, заявив глава МЗС РФ Сергій Лавров, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

"Хотілося б сподіватися, що в Києві рано чи пізно до влади прийдуть адекватні люди, здатні до конструктивного діалогу і з відповідальним сприйняттям реальності", - заявив Лавров.

При цьому він не уточнив імена кандидатів, які "вселяють в Путіна надію на поліпшення відносин" між Москвою і Києвом. Але Лавров зухвало підкреслив, що російська влада виступає за збереження і створення умов для відродження багатопланових зв'язків і контактів з Києвом.

У той же час Лавров заявив про стурбованість російської влади через вибори президента в Україні, які заплановані на 31 березня 2019 року.

"В Україні рівень насаджуваної зверху русофобії просто зашкалює. По суті, вона стала частиною державної політики. А нинішня київська влада керується не стільки інтересами країни, скільки власними амбіціями, а також "рекомендаціями", а часом - прямими вказівками з інших столиць", - додав глава російського МЗС, коментуючи майбутні вибори в Україні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко виступив з категоричною заявою на адресу Путіна через вибори в Україні. Він заявив, що російський президент ніколи не буде вирішувати, хто буде президентом України - це рішення прийме український народ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?