Я знаю "правду" про Майдан: скандальний танцівник обурив новим одкровенням
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Я знаю "правду" про Майдан: скандальний танцівник обурив новим одкровенням

Я знаю "правду" про Майдан: скандальний танцівник обурив новим одкровенням
Джерело:  online.ua

Скандальний український танцівник Сергій Полунін, який недавно отримав російське громадянство, продовжує шокувати своїми одкровеннями. Після гучних зізнань у любові президенту Росії Володимиру Путіну він розповів в мережі "правду" про Майдан в Києві і світову змову, повідомляє ONLINE.UA.

Зокрема, Полунін написав, що події, які відбувалися під час Євромайдану були подані недостовірно і зазначив, що захоплюється діями бійців "Беркута", які пізніше отримали звинувачення за вбивства українців.

"Під час Майдану снайпери стріляли в обидві сторони - протестувальникам в спину і поліцію Беркута, щоб розлютити ситуацію і зробити революцію. Після того, як все закінчилося, статуя була побудована для загиблих демонстрантів, але Беркут був підло звинувачений у всьому! Їх ненавиділи, били і вбивали. Я хочу сказати, що інформація була передана людям брехлива і все це не правда. Хлопці з Беркута ви не забуті, я щиро захоплююся тим, що ви стояли проти зла і виконували свою роботу, ви завжди займаєте особливе місце в моєму серці!" - написав він.

Також танцівник написав про світову змову з боку "злої організації, яка організовувала снайперів і революцію".

"Я знаю, хто ви, Брексіт вас не приховає. Ви вбиваєте хороших людей, ви вбиваєте моїх людей, ви зруйнували мою країну. Я дістану вас за це. Добро буде агресивнішим, ніж зло. Бі-бі-сі, ти можеш приховувати злі справи, але ми знаємо правду", - висловився Полунін.

Українці розлютилися через нові скандальні заяви Полуніна. Вони назвали його одкровення маразмом, який виклав той, хто "втратив розум". Танцівника назвали брехуном і прислужником Путіна та закликали його забути про Україну.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Полунін після публічного визнання в любові показав тату з Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?