Ситуація на Донбасі загострилася: серед бійців ЗСУ багато поранених
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі загострилася: серед бійців ЗСУ багато поранених

Ситуація на Донбасі загострилася: серед бійців ЗСУ багато поранених
Джерело:  online.ua

Бойовики посилили обстріли на Донбасі на усіх напрямках. Українським захисникам довелося вдаватися до вогневих засобів, щоб оборонятися від провокацій ворога. В ході потужних боїв поранення отримали три бійця ЗСУ. У ворога також великі втрати - розвідка повідомила про 1 знищеного і 6 поранених бойовиках.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього за минулу добу, 24 грудня, бойовики 20 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. З 82-мм і 120-мм мінометів вони били недалеко від Кримського і Пєсков, а також обстріляли Кряковку на Луганщині, селище Луганське і Гнутове. Під вогонь гранатометів потрапили захисники Новоалександровки, Кам'янки, Тарамчука, Південного, Чермалика та Водяного.

"Для придушення вогневих провокацій противника підрозділи, які обороняються, застосовували вогневі засоби", - підкреслили в штабі ООС.

В ніч з 24 на 25 грудня ворожих обстрілів на Донбасі в зоні ООС зафіксовано не було.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Путіна зробили тривожний прогноз по Донбасу, заявивши, що не чекають покращення ситуації найближчим часом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?