Санта-Клаус облетів весь світ і доставив мільярди подарунків: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Санта-Клаус облетів весь світ і доставив мільярди подарунків: опубліковано відео

Санта-Клаус облетів весь світ і доставив мільярди подарунків: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

24 грудня Санта-Клаус вилетів з Північного Полюса, щоб доставити подарунки дітям у всьому світі. За добу він облетів всю планету і пролетів над територією України, а зараз повертається назад на Північний Полюс.

Відео польоту Санта-Клауса на літаючих санях опублікувала прес-служба проекту Командування військово-космічної оборони Північної Америки (NORAD), який щорічно веде трансляцію "новорічної подорожі" Санти в реальному часі, повідомляє ONLINE.UА.

Згідно з даними на сайті проекту NORAD Tracks Santa, в 2018 році Санта-Клаус доставив понад 7 мільярдів різдвяних подарунків по всьому світу. Його сани промайнули також і над територією України. Однією з останніх зупинок Санта-Клауса була на Гаваях - там він зміг не тільки передати подарунки, але і зловити кілька хвиль перед тим, як полетіти далі.

Нагадаємо, в США традиція відстежувати політ Санта-Клауса перед Різдвом з'явилася ще в 1955 році. Її впровадив полковник Гарі Шоуп після того, як в рекламному оголошенні з "номером Санта Клауса", помилково було вказано телефон лінії командування ВПС. В результаті Шоупу довелося всю ніч на службі відповідати на численні дзвінки дітей з питанням про місцезнаходження Санти. Після цього він попросив підлеглих щорічно надавати дітям інформацію про те, де знаходиться Санта-Клаус.

Організатори проекту NORAD підтримують цю традицію за допомогою команди волонтерів, в яку входять як військові, так і цивільні особи. Протягом доби, поки Санта-Клаус облітає планету, команда проекту відстежує рух літаючих саней Санти і повідомляє цю інформацію по телефону дітям з усього світу.

Раніше ONLINE.UА робив добірку найкращих подарунків на Новий рік 2019 для батьків, коханих, дітей та колег.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?