ТОП-10 недорогих подарунків на Новий рік 2019
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

ТОП-10 недорогих подарунків на Новий рік 2019

ТОП-10 недорогих подарунків на Новий рік 2019
Джерело:  online.ua

Новий рік 2019 рік вже близько, а у вас обмежений бюджет для подарунків? Не турбуйтеся - цінність новорічного подарунка адже не в його вартості, а в увазі! ONLINE.UА зробив добірку недорогих подарунків на Новий рік 2019 вартістю не дорожче 250 гривень, які обов'язково сподобаються вашим близьким, друзям і коханим.

Що подарувати на Новий рік 2018: ТОП-10 недорогих подарунків

1. Оригінальна флешка

Бюджетним подарунком на Новий рік 2019 може стати оригінальна і креативна флешка. Цей недорогий новорічний подарунок універсальний, так як привітати флешкой можна як дівчину, так і друга. Наприклад, флешка може бути в формі ролу для любителів суші, у вигляді супергероїв або ж і зовсім уособлювати господарку майбутнього року - свинку.

2. Чохол для смартфона

Чохол для смартфона, звичайно ж, в новорічній тематиці, стане відмінним подарунком на Новий рік 2019. Тут головне не забути розмір смартфона адресата подарунка, а також згадати про його захоплення та уподобання.

3. Прикольні рукавички або шкарпетки

Новорічні рукавички або шкарпетки стануть не тільки приємним, але і корисним подарунком на Новий рік 2019. Напевно одержувач хоч раз так одягне подаровані вами рукавички - а якщо ви виберете модель, в якій можна користуватися смартфоном, то напевно почуєте слова щирої вдячності. Шкарпетки також не менш корисний подарунок - головне, щоб вони були максимально тематичними.

4. Книга, яка здатна змінити життя

Відмінним подарунком на Новий рік стане книга. Її можна подарувати друзям і рідним, дівчині і коханому хлопцю, дитині і колегам. Головне, щоб подарункова книга була наповнена глибоким змістом - можливо, вона зможе змінити життя людині, якій ви зробити свій подарунок.

5. Солодощі з побажаннями

Смачні набори з солодощами - також входить в ТОП найпопулярніших подарунків на Новий рік, які знаходяться в бюджетному сегменті. Сьогодні у хейд-мейд майстрів можна замовити і цукерки, і печива, і капкейкі, і будь-який інший вид кондитерських виробів в креативному виконанні. Це можуть бути шоколадки з побажаннями або ж пряники з новорічним розписом. Тут вже справа залишається за вашою фантазією.

6. Скретч-карта для мандрівників

Якщо адресат вашого новорічного подарунка любить подорожувати, то для нього відмінним презентом стане скретч-карта подорожей. На скретч-картки можна відзначати відвідані місця, просто потерши їх монеткою.

7. Кружка з фото

Милим і безпрограшним подарунком на Новий рік 2019 стане кружка з фотодруком. На неї можна нанести фото з ваших спільних яскравих подій 2018 року, що минає, або ж зробити новорічний фотоколаж.

8. Ароматичні свічки

Подрузі, мамі або колезі на Новий рік можна подарувати ароматичні свічки. Це може бути набір невеликих свічок або ж одна новорічна свічка ручної роботи. Зробити такий подарунок на Новий рік можна і своїми руками - на це не піде багато часу і коштів.

9. Ялинкова куля ручної роботи

Важко уявити Новий рік без ялинки і ялинкових прикрас. Тому ялинкова куля стане хорошим подарунком як начальнику і колегам, так і батькам та друзям. Ручний розпис блискітками, ліплення, фігурки в склі - на ринку сьогодні представлені справжні витвори мистецтва, а не новорічні іграшки, тому ні для кого не складе труднощів підібрати гарні набори.

10. Селфі-кільце

Якщо ваш друг або дівчина люблять робити селфі, то для них незамінним подарунком на Новий рік стане селфі-кільце. Подаруйте їм можливість робити завжди яскраві та якісні фото. Тим більше, що таке пристосування стане незамінним для відеодзвінків з погано освітлених місць.

К цьому перечню недорогих, але цікавих та корисних подарунків на Новий рік, треба ще додати скарбничку-свиню - вона як ніколи актуальна, тому що 2019 роком буде правити Жовта Земляна Свиня. Скарбничка у вигляді забавного поросяти або великої хрюшки допоможе залучити багатство і фінановое благополуччя в будинок, тому такий бюджетний подарунок припаде до душі всім.

Раніше ONLINE.UА робив добірку найкращих подарунків на Новий рік 2019 для рідних, коханих, дітей та колег.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?