Штаб ООС: бойовики влаштовують нові провокації на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Штаб ООС: бойовики влаштовують нові провокації на Донбасі

Штаб ООС: бойовики влаштовують нові провокації на Донбасі
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається напруженою. Минулої доби в районі проведення ООС російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано 2 випадки застосування забороненого Мінськими угодами озброєння.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр ООС.

Зокрема, ворог здійснив обстріл з мінометів калібру 120 та 82 мм в районі населеного пункту Кримське на Луганському напрямку, а в районі селища Золоте-4 на Попаснянському напрямку - з мінометів калібру 82 мм.

"Опорні пункти українських військ були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі селищ Новотошківське, станиця Луганська – на Луганському напрямку та в районі міста Авдіївка на Донецькому напрямку", - сказано в повідомленні.

Протягом минулої доби один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення.Для придушення вогневих провокацій противника, підрозділи що обороняються, застосовували чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, 25 грудня одного окупанта було знищено та двох поранено.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  в "ДНР" б’ють на сполох через масштабний наступ ЗСУ, який Україна нібито готує на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?