Голова Пентагона виступив з останнім словом
Категорія
Світ
Дата публікації

Голова Пентагона виступив з останнім словом

Голова Пентагона виступив з останнім словом
Джерело:  online.ua

Керівник Пентагону Джеймс Меттіс, який подав у відставку, виступив з останніми словами перед американськими військовими і привітав їх з Різдвом, передає ONLINE.UA з посиланням на The New York Post.

Меттіс наголосив, що з моменту заснування США, американські військові не завжди мали змогу відсвяткувати Різдво, оскільки воювали і захищали демократію.

"Я хочу подякувати усім хлопцям і дівчатам, які тримають лінію оборони в 2018 році на суші, в морі або повітрі, і зберігають віру. Бажаю вам щасливого Різдва і нехай береже вас Бог", - сказав очільник Пентагону.

Джеймс Меттіс - американський військовослужбовець, головнокомандувач Центрального командування США (2010—2013), головнокомандувач Міжвидового командування збройних сил США (2007—2010), верховний головнокомандувач об'єднаного командування ОЗС НАТО з питань трансформації (2007—2009). До цього — командир 1-го експедиційного корпусу морської піхоти США і 1-ї дивізії морської піхоти. Генерал у відставці. 1 грудня 2016 обраний президент США Дональд Трамп оголосив про намір номінувати Меттіса на посаду міністра оборони.

Нагадаємо, нещодавно в Міністерстві оборони США заявили, що останнім часом збройні сили Китаю збільшили кількість операцій з використанням бомбардувальників, "тренуючись завдавати удари" по США і їх союзниках.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Пентагоні заявили, що військові США і НАТО можуть не встигнути зупинити російські війська в разі їх вторгнення в Польщу і країни Балтії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?