В'їзд до Полтавської області закривають - відома причина
Категорія
Україна
Дата публікації

В'їзд до Полтавської області закривають - відома причина

В'їзд до Полтавської області закривають - відома причина
Джерело:  online.ua

Через затори в'їзд до Полтавської області 26 грудня закриють для всіх видів транспорту.Про це йдеться у повідомленні Укравтодору, розміщеному на офіційній сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

"У зв'язку з заторами з 14:00 26 грудня в'їзд до Полтавської області закритий для ВСІХ видів транспорту", – йдеться у повідомленні.

Вказано, що на даний момент затори ліквідовано на автомобільній дорозі Р-42 Лубни-Миргород-Опішня та Т-17-16 Хорол-Семенівка-Кременчук.Складна ситуація зберігається на М-03 Київ-Харків та на Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маруіполь.

У зв’язку зі збереженям складних погодних умов водіїв просять тимчасово утриматися від поїздок на далекі відстані та бути особливо обережними та уважними в дорозі.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що столиця Італії, Рим, опинилася в полоні бурі із сильною зливою та градом — в результаті утворилася повінь і в місті довелося зачинити 4 станції метро, а водії кидали свої авто просто посеред дороги.  Значну частину міста скували потоки води і льоду. Окрім того, негода зламала кілька дерев.Окрім того, затопило "Базиліку Святого Себастьяна за міськими стінами", яка є стародавньою пам’яткою, де зберігаються мощі святих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?