"Наче немовля": Тіну Кароль "підловили" без макіяжу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Наче немовля": Тіну Кароль "підловили" без макіяжу

"Наче немовля": Тіну Кароль "підловили" без макіяжу
Джерело:  online.ua

Шанувальники української співачки Тіни Кароль опублікували в мережі фото артистки без макіяжу. Ці світлини вразили інших фанатів, які не втомлюються милуватися природньою красою Тіни, передає ONLINE.UA.

Співачку "зловили" прихильники в аеропорту Бориспіль. Зірка зробила два знімки з шанувальниками. На Кароль був білий светр і срібляста куртка з білим хутром. А ось макіяжу на співачці не було зовсім, що і відзначили користувачі Мережі.

Фанати засипали Кароль компліментами про те, як молодо вона виглядає. Одні припустили, що їй 18 років, а інші "звинуватили" в незаконності молодіти з роками.

"Наче немовля: така ніжна білосніжна шкіра та наївний погляд; не можна бути настільки красивою; на це обличчя можна дивитися вічно; наша Тіна - маленький янгол; найкрасивіша жінка на планеті; Тіно, я тебе обожнюю; красуня та розумничка", - пишуть шанувальники співачки в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна українська співачка  Тіна Кароль опублікувала в соцмережі архівне відео 2000 року.  Цей ролик шокував її фанатів, які не впізнали співачку в молодості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?