"Люблю вас!": різдвяні фото Дженіфер Лопес взірвали мережу
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Люблю вас!": різдвяні фото Дженіфер Лопес взірвали мережу

"Люблю вас!": різдвяні фото Дженіфер Лопес взірвали мережу
Джерело:  online.ua

Популярна співачка Дженніфер Лопес відсвяткувала Різдво разом із родиною. На своїй сторінці в Instagram Джей Ло опублікувала серію знімків зі святкування, які набрали чимало лайків та коментарів, передає ONLINE.UA.

Красуня відзначила Різдво з родичами та коханим Алексом Родрігесом. На фото вони показали дуже зворушливі сімейні моменти: відкривання подарунків, пригощання один одного та теплі обійми. Що цікаво, всі члени родини одягнули зручні домашні піжами в клітку.

"Бажаю вам усім веселого Різдва. Люблю вас", – написала Джей Ло у підписі.

"Ви просто ідеальна пара; ці фото переповнені теплом та турботою; як романтично; Джей Ло завжди неперевершена; як ж йому пощастило, щасливо Різдва нашій красуні; цікава ідея для святкування; в їхньому домі так затишно; скільки подарунків - напевно, це все для Дженіфер", - пишуть фанати в коментарях до фото.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що співачка та акторка Дженніфер Лопес зі своїм коханим відвідала гру Red Sox на стадіоні Fenway. Сидячи у VIP-ложі, співачка зняла селфі-відео — за лічені години воно зібрало мільйон переглядів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?