Forbes назвав головного невдаху-мільярдера
Категорія
Світ
Дата публікації

Forbes назвав головного невдаху-мільярдера

Forbes назвав головного невдаху-мільярдера
Джерело:  online.ua

Американське видання Forbes оприлюднило антирейтинг мільярдерів світу, який очолив CEO соцмережі Facebook Марк Цукерберг. Саме його видання назвало найбільшим невдахою року, передає ONLINE.UA.

Зазначається, що літом акції компанії Facebook просіли на 19%, зменшивши стан Цукерберга на 15,4 мільярда доларів. Серед головних факторів, які вплинули на ситуацію із Facebook у цьому році: слухання в Конгресі, де Цукерберга допитували про витоки даних користувачів; розкриття даних про те, що Facebook платив PR-компанії за розкрутку негативних даних про Джорджа Сороса, який критикував мережу та інші.

Також було опубліковано рейтинг найуспішніших мільярдерів, який очолив засновник Amazon Джефф Безос. Вартість акції компанії у вересні поставила історичний рекорд.У рейтинг успішних мільярдерів потрапили також Білл Гейтс, Ілон Маск, Стів Балмер.

Нагадаємо, скандали в Facebook виникли після того, як стало відомо про масштабний витік даних користувачів соцмережі. Почалося все з того, що британська консалтингова фірма Cambridge Analytica, яка працювала на Дональда Трампа на виборах в США 2016 року, неправомірно отримала доступ до особистої інформації більше 50 млн користувачів Facebook.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Facebook оштрафували на півмільйона фунтів через витік персональних даних користувачів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?