Сценарист "Один вдома": у фільмі був маленький "обман"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Сценарист "Один вдома": у фільмі був маленький "обман"

Сценарист "Один вдома": у фільмі був маленький "обман"
Джерело:  online.ua

Американський актор і сценарист Сет Роген розповів, що у фільмі "Один вдома" знаменита сцена з постачальником піци, і ряд інших, містять "обман". У першій і другій частинах герой дивиться уривок фільму "Ангели з брудними душами", якого насправді не існує, передає ONLINE.UA з посиланням на The Independent.

Вказано, що ряд епізодів з уявного фільму були зняті спеціально для сцен "Один вдома".

"Також Роген зазначив, що існує фільм "Ангели з брудними обличчями" 1938 року. Брутальні епізоди вигаданої стрічки створювалися, як алюзія до цього фільму. Заява сценариста засмутила багатьох шанувальників картини, які вірили в існування фільму. Сцена з ним є однією з найбільш цитованих", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно мережу заполонив ролик від Google, у якому Маколей Калкін сидить за знаменитим столом і вечеряє напівфабрикатами в очікуванні грабіжників. За декілька днів, відео набрало більше, ніж 18 мільйонів переглядів.

Як повідомляє ONLINE.UA, кіностудії 20th Century Fox і Disney вирішили здійснити мрію мільйонів людей та зняти сиквел до культової кінострічки "Один вдома".  Вказано, що нова частина стане продовженням двох попередніх, але ніяк не римейком. Над сценарієм вже працюють відомі американські коміки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?