"Нас використовують": Трамп виступив з резонансною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

"Нас використовують": Трамп виступив з резонансною заявою

"Нас використовують": Трамп виступив з резонансною заявою
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп заявив, що Сполучені Штати більше не можуть виконувати роль "світового жандарма" через те, що Америку "використовують" інші країни. З даною заявою він виступив під час візиту в Ірак, передає ONLINE.UA з посиланням на USA Today.

"США більше не можуть виконувати роль світового жандарма", - підкреслив глава Білого дому.

На його думку, несправедливо, коли Сполучені Штати та їхні Збройні сили використовуються іншими країнами для власного захисту. Крім цього, він запевнив, що рішення про поступове виведення військ з Сирії - правильне.

"Я з самого початку говорив, що мета нашої бойової місії - відібрати в ІДІЛ її опорні пункти. Вісім років тому ми оголосили, що направляємо туди військових на 3 місяці, але так і залишилися там. А тепер ми робимо правильні речі і доведемо це до кінця", - сказав Трамп.

Як повідомляв ONLINE.UA , раніше  влада США жорстко розкритикувала Організацію Об’єднаних Націй, звинувативши суд ООН у неефективності та політизованості.  Адміністрація Дональда Трампа повідомила про вихід з двох міжнародних угод після того, як Іран і Палестинська автономія подали в Міжнародний суд ООН скаргу на політику Сполучених Штатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?