Ілон Маск повідомив українцям хорошу новину
Категорія
Технології
Дата публікації

Ілон Маск повідомив українцям хорошу новину

Ілон Маск повідомив українцям хорошу новину
Джерело:  online.ua

Бізнесмен Ілон Маск повідомив про появу в Україні станцій Tesla Superchargers для підзарядки електромобілів. Про це він написав в Twitter, передає ONLINE.UA.

"Більшість людей не знають, що мережа Tesla Supercharger дозволяє легко подорожувати на великі відстані по США, великій частині Європи, Канаді та Китаю", - написав Маск, прикріпивши карту пунктів підзарядки.

Також підприємець додав, що станції будуть знаходитися по всій Європі, зокрема і в Україні.

"Supercharger охопить 100% Європи в наступному році. Від Ірландії до Києва, від Норвегії до Туреччини", - резюмував він.

Так, у наступному році в Україні мають з'явитися станції Tesla Superchargers - у селі Опарипси в Рівненській області та у Житомирі.

Нагадаємо ,нещодавно Маск презентував унікальний швидкісний підземний тунель під Лос-Анджелесом. За його словами, тут зможе використовуватися будь-який автономний електромобіль, а не тільки Tesla.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  суд США затвердив мирову угоду між Комісією з цінних паперів та компанією Tesla Inc.,  згідно з якою Ілон Маск не зможе обіймати посаду голови ради директорів протягом трьох років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?