Епатажна Майлі Сайрус вийшла заміж - перші фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Епатажна Майлі Сайрус вийшла заміж - перші фото

Епатажна Майлі Сайрус вийшла заміж - перші фото
Джерело:  ua.interfax.com.ua

23-го грудня відома співачка Майлі Сайрус та актор Ліам Хемсворт одружились. Пара пішла під вінець у власному маєтку. Закохані вирішила не привертати зайву увагу громадськості, тому тільки найближчі родичі та друзі стали очевидцями таїнства одруження, передає ONLINE.UA.

Наречена Сайрус зразу ж опублікувала кілька чарівних фото у своєму блозі, підтвердивши всі чутки про одруження з 28-річним актором. Перед камерою Ліам Хемсворт постав у класичному чорному костюмі та білій сорочці з краваткою. А от наречена обрала білу сукню від Vivienne Westwood, яка ніжно оголювала плечі Майлі Сайрус та підкреслювала струнку талію зірки. Співачка відмовилась від фати та розкішних зачісок, надавши перевагу ідеальній укладці волосся.

Нагадаємо, що Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт почали зустрічатися ще у 2009 році. Через 3 роки стосунків вони вирішили одружитись. Проте всього за рік пара змінила своє рішення та розійшлась. Проте у 2016 році співачка і актор відновили відносини.

Як повідомляв ONLINE.UA, З0 листопада епатажна американська поп-виконавиця Майлі Сайрус та діджей Марк Ронсон презентували новий кліп, який нещодавно знімали у Києві. Ролик з’явився нa YouTube і за дванадцять годин його переглянуло майже півтора мільйона людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?