"Це справжня крейда": в Луганську люди скаржаться на неякісні російські ліки
Категорія
Україна
Дата публікації

"Це справжня крейда": в Луганську люди скаржаться на неякісні російські ліки

"Це справжня крейда": в Луганську люди скаржаться на неякісні російські ліки
Джерело:  news.liga.net

В тимчасово окупованому Луганську люди не перестають скаржитися на якість ліків російського виробництва. Про це повідомляє LIGA.net  з посиланням на свої анонімні джерела, передає ONLINE.UA.

"Це не таблетки, а справжня крейда, жодного ефекту не дають, ціни на них в два-три рази вищі, ніж в Україні", – розповіла жителька окупованого Луганська Марина, ім'я якої змінено в цілях безпеки.

За словами жінки, серед її знайомих збільшилася кількість тих, хто захворів на ГРВІ та грип за останній тиждень.Інший співрозмовник видання розповів, що в окупованому місті можна знайти і українські ліки, але вони в рази дорожчі.

"Наприклад, імунофлазід в Україні можна купити в середньому за 200 грн, тут його перепродують за 1500 рублів (близько 650 гривень, – ред.). Так вони на нас заробляють", – наголосив він.

За інформацією видання, багато жителів окупованих територій намагається купувати ліки українського виробництва в Станиці Луганській.

"Хтось сам йде, хтось просить родичів. З чеками наші (українські прикордонники, – ред.) пропускають, нічого не забирають, там немає проблем", – повідомив співрозмовник.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко заявив про плани Путіна анексувати і окупувати всю Україну. Російська армія, за словами президента, тримає сотні танків і літаків напоготові біля українських кордонів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?