СБУ спіймала російського розвідника
Категорія
Україна
Дата публікації

СБУ спіймала російського розвідника

СБУ спіймала російського розвідника
Джерело:  online.ua

Працівникам СБУ вдалося затримати керівника агентурної мережі російської воєнної розвідки, який діяв на території Миколаївської області.Про це на брифінгу розповів представник контррозвідки СБУ Володимир Настюк, повідомляє ONLINE.UA.

Затриманий виявився громадянином України з подвійним громадянством. Був завербований Росією в окупованому Севастополі та виїздив у Крим на зустрічі.

"До його завдань входили збір та передача різнопланової інформації з обмеженим доступом, насамперед – про військові підрозділи на території Очаківського району Миколаївщини", – сповістили на відеозаписі, продемонстрованому на брифінгу.

Зазначається, що ватажка російських розвідників спіймали під час виконання останнього його завдання. У помешканні зловмисника провели обшуки та знайшли засоби зв’язку, накопичувачі інформації. Затриманому оголосили про підозру в державній зраді.

Зазначимо, нещодавно контррозвідники Служби безпеки затримали одного з учасників бойових дій проти українських військових у складі незаконних збройних формувань на окупованій Луганщині.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  російські спецслужби планували влаштувати терористичний акт у Харкові біля пам’ятника воїнам УПА, проте працівникам СБУ вдалося його попередити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?