Меланія Трамп вразила незвичним стильним образом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меланія Трамп вразила незвичним стильним образом

Меланія Трамп вразила незвичним стильним образом
Джерело:  online.ua

Американський лідер Дональд Трамп разом з дружиною Меланією вирушили до американської військової бази в Іраку. Перша леді вкотре вразила несподіваним образом, який не втомлюються обговорювати прихильники її стилю, передає ONLINE.UA.

Візит до військових глава Білого дому та його чарівна дружина здійснили 26 грудня. Дональд і Меланія подякували американцям за їх роботу та привітали їх з Різдвом та прийдешнім Новим роком.

Перша леді прилетіла до Іраку в стильному і зовсім неформальному вбранні. Меланія постала перед військовими у зелених приталених штанах та гірчичному жакеті з поясом від Вікторії Бекхем. Окрім цього, представниця Білого дому на день забула про улюблені туфлі-човники, надавши перевагу зручним черевикам від Timberland.

Як повідомляв ONLINE.UA, чарівна перша леді США Меланія не втомлюється дивувати мережу яскравими фото з коханим чоловіком — американським лідером Дональдом Трампом. Немало американців переконані, що подружжя знаходиться на межі розлучення, проте є й ті, хто назває цю пару — ідеальною сім’єю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?