Актор Маколей Калкін розсмішив мережу жартом про фільм "Сам удома"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Актор Маколей Калкін розсмішив мережу жартом про фільм "Сам удома"

Актор Маколей Калкін розсмішив мережу жартом про фільм "Сам удома"
Джерело:  online.ua

Актор Маколей Калкін, який зіграв головну роль у кінострічці "Сам удома", розсмішив користувачів мережі жартом про свого героя Кевіна Маккалістера. Маколей написав на своїй сторінці в Twitter кумедний пост про головного персонажа фільму, передає ONLINE.UA.

"Відчуваю себе винуватим перед усіма грабіжниками, які через мене не можуть спокійно обчистити будинок на Різдво", – пожартував зі свого персонажа Калкін.

Варто зазначити,що нещодавно мережа вибухнула новиною про те, що 38-річний Маколей Калкін мав змогу повторити відомі сценки з фільму "Сам удома". Актор знявся у різдвяній рекламі гаджетів від креативного відділу Google.

Комедія "Сам удома" транслюється щорічно перед різдвяними та новорічними святами ледь не у кожному домі. Так, історія про хлопчика Кевіна, який рятує свій будинок від 2 грабіжників, стала однією з найвідоміших.

Як повідомляє ONLINE.UA, кіностудії 20th Century Fox і Disney вирішили здійснити мрію мільйонів людей та зняти сиквел до культової кінострічки "Один вдома". Вказано, що нова частина стане продовженням двох попередніх, але ніяк не римейком. Над сценарієм вже працюють відомі американські коміки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?