Моніка Беллуччі розповіла про найкращий комплімент для будь-якої жінки
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Моніка Беллуччі розповіла про найкращий комплімент для будь-якої жінки

Моніка Беллуччі розповіла про найкращий комплімент для будь-якої жінки
Джерело:  online.ua

Відома італійська акторка та секс-символ Моніка Беллуччі відверто розповіла подробиці зі свого особистого життя та дитинства, а також зізналася, що саме вважає найкращим компліментом для будь-якої жінки, передає ONLINE.UA з посиланням на Elle.

Красуня зазначила, що її першою прикрасою стала каблучка в знак вічної любові у 15 років від бойфренда.

"Найкращий комплімент жінці виражається не в словах, а у вчинках, які чоловік робить, щоб зробити її щасливою", - каже артистка.

Окрім того, вона додала, що її дуже надихає актриса Меріл Стріп тому, що їй вистачає мужності активно висловлювати свою позицію з важливих питань.

Відомо, що Моніка проживає у квартирі під номером чотирнадцять і має чудові стосунки з сусідами. Крім того, вона полюбляє організовувати вечері з друзями у себе вдома.

"Мій дім завжди відкритий для друзів. Ідеальний вечір – це вечеря з найближчими, з нескінченними розмовами і гучним сміхом", - каже красуня.

Як повідомляв  ONLINE.UA, головна красуня італійського кінематографу Моніка Беллуччі вперше потрапила в об’єктиви папараці зі своїм новим бойфрендом, який є молодшим за неї на 18 років. Фото за лічені години стало хітом мережі, адже відома акторка доволі довго не афішувала своє особисте життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?