ЗМІ назвали найпопулярніший подарунок на Різдво
Категорія
Світ
Дата публікації

ЗМІ назвали найпопулярніший подарунок на Різдво

ЗМІ назвали найпопулярніший подарунок на Різдво
Джерело:  online.ua

Цьогоріч найпопулярнішим подарунком на Різдво виявилися бездротові навушники AirPods, які покупці, в буквальному сенсі, розбирали з прилавків, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 95toMac.

Попит був настільки високим, що, ймовірно, багатьом залишалося лише мріяти про такий подарунок, оскільки їм він не дістався.

"Надмірно високий попит на навушники також став приводом для того, щоб перетворити його в мем, що і зробили інтернет-користувачі.Користувачі Мережі показали навушники, як уособлення нездійсненної мрії, яка доступна лише обраним", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, в Німеччині, у місті Дортмунд, встановили найбільшу у світі різдвяну ялинку заввишки 45 метрів. Що цікаво, монтаж дерева тривав цілий місяць. Високе та пишне святкове дерево не зрубали в лісі, а змонтували з 1700 невеликих ялинок, які спеціально для цього виростили в тамтешніх лісових господарствах. Вказано, що із початком святкового сезону по всій Німеччині відкрили майже три тисячі різдвяних ярмарків, на кожному з яких поруч з сувенірними ятками, каруселями та вертепом встановили і свою місцеву ялинку.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, як українці відпочиватимуть на свята та на Новий рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?