На Донбасі українські бійці взяли в полон бойовика
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі українські бійці взяли в полон бойовика

На Донбасі українські бійці взяли в полон бойовика
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається напруженою, проте контрольованою. Протягом 27 грудня Україна не зазнала втрат у зоні проведення Операції Об’єднаних сил на Донбасі, проте 1 військовий отримав поранення. При цьому було ліквідовано 1 та поранено 2 бойовиків російських окупаційних сил, і ще одного – українські бійці взяли в полон.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Загалом протягом доби проросійські бойовики здійснили 8 обстрілів на Донбасі, 3 з яких – із забороненої мінськими угодами зброї.

"Зокрема, під ворожі обстріли з мінометів калібру 82 міліметри потрапили позиції українських військових поблизу Кримського та в районі Пісків. А з мінометів калібру 120 міліметрів окупанти гатили в районі Гнутового.Опорні пункти бійців ООС були обстріляні з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Новозванівки, поблизу Авдіївки та Березового, в районі Пищевика та Водяного", - сказано в повідомленні.

У штабі ООС зауважили, що українські військові застосовували вогневі засоби для придушення вогневих провокацій противника. З початку доби 28 грудня проросійські бойовики обстріляли позиції українських військових з мінометів калібру 82 міліметри поблизу Новотошківського та Гнутового.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з’явилися фотодокази з супутника, що Росія стягнула сотні бойових танків до кордону України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?