Адвокат розповів, як полонені українські моряки зламали план Кремля
Категорія
Політика
Дата публікації

Адвокат розповів, як полонені українські моряки зламали план Кремля

Адвокат розповів, як полонені українські моряки зламали план Кремля
Джерело:  Укрінформ

Головна мета команди адвокатів українських моряків, яких захопила в полон Росія в районі Керченської протоки, - досягнута. З даною заявою виступив правозахисник Микола Полозов, який координує роботу команди адвокатів полонених українців, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Укрінформ".

"Те, що всі захоплені Росією українські моряки назвали себе військовополоненими, показує: плани російської влади розділити, дезорієнтувати захоплених у полон моряків провалилися. Таким чином, первинне завдання команди адвокатів на даний момент вирішене. І це допоможе в подальшій боротьбі за їхнє звільнення", - сказав Полозов.

За його словами, після захоплення українських моряків влада РФ доклала багато зусиль, щоб розділити їх, не дати доступу незалежним адвокатам, "підсунути" своїх адвокатів, які давали б сумнівні поради. Метою було домогтися, щоб українські моряки визнали провину, "зізналися" у кримінальному злочині.

"За дуже короткий термін вдалося сформувати єдину команду захисників. Важливо, що в цих умовах оперативно спрацювала, мобілізувалася українська влада. Далі за 2,5 тижні всі адвокати зуміли увійти в справу в рамках єдиної стратегії", - зазначає Полозов.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що В олкер назвав дієві заходи, які може вжити Захід для стримування агресії Росії проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?