Маша Єфросиніна похизувалася ідеальною фігурою в розкішній сукні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Маша Єфросиніна похизувалася ідеальною фігурою в розкішній сукні

Маша Єфросиніна похизувалася ідеальною фігурою в розкішній сукні
Джерело:  online.ua

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна похизувалась стрункою фігурою, позувавши перед камерою у вечірній сукні. Яскраве фото вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram - світлина за лічені години зібрала тисячі лайків та сотні коментарів. передає ONLINE.UA.

Варто зазначити, що нещодавно українська красуня демонструвала простий, але стильний зимовий "лук", який підкорив її шанувальників. А за декілька днів вирішила підкорити мережу новим знімком в обтислій вечірній сукні.

Маша постала перед прихильниками у довгій вечірній сукні на короткому рукаві, повністю оздоблену паєтками. Вона повернулась до камери спиною, продемонструвавши красивий виріз ззаду. На фоні виблискують маленькі прикрашені ялинки, які поміщені у металеві відра.

"Передноворічний вдих",– прокоментувала світлину телеведуча.

"Не можна бути такою ідеальною; шикарна жінка, шикарна сукня, шикарна атмосфера; ви моя улюблена телеведуча; пощастило вашому чоловіку; просто неперевершена; у вас чудовий смак", - пишуть шанувальники в коментарях до світлини.

Як повідомляв ONLINE.UA, популярна співачка Дженніфер Лопес відсвяткувала Різдво разом із родиною. На своїй сторінці в Instagram Джей Ло опублікувала серію знімків зі святкування, які набрали чимало лайків та коментарів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?