Розсекретив "морських котиків": Трамп вляпався в новий гучний скандал
Категорія
Світ
Дата публікації

Розсекретив "морських котиків": Трамп вляпався в новий гучний скандал

Розсекретив "морських котиків": Трамп вляпався в новий гучний скандал
Джерело:  online.ua

Очільник Білого дому Дональд Трамп ненавмисно розсекретив обличчя команди "морських котиків" ВМС США під час свого несподіваного візиту до Іраку, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство AFP.

Варто зазначити, що в більшості випадків місце розташування підрозділів сил спеціальних операцій США засекречено. Звичайно, інколи вони потрапляють у об'єктиви камер в зоні бойових дій, проте обличчя бійців елітних груп ретушують.

"Однак після свого несподіваного візиту на авіабазу Аль-Асад у західному Іраці Дональд Трамп оприлюднив на своїй сторінці в Twitter відео, на якому він позує в колі військових, тисне їм руки і підписує подарунки. На одному з кадрів Трамп показує великого пальця групі військових, які, ймовірно, є бійцями підрозділу спеціального призначення SEAL Team Five", - сказано в повідомленні.

Як відомо, американський лідер володіє широкими повноваженнями щодо розсекречення інформації, тому його твіт, ймовірно, не суперечить жодним правилам. Проте деякі спостерігачі вважають це порушенням правил забезпечення оперативної безпеки.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Меланія Трамп здивувала дивною емоцією під час зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним в Гельсінкі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?