Пішов з життя відомий голлівудський актор
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пішов з життя відомий голлівудський актор

Пішов з життя відомий голлівудський актор
Джерело:  online.ua

У Лас-Вегасі в США помер знаменитий голлівудський актор Френк Адоніс, який став популярним після зйомок у фільмі "Славні хлопці". На момент смерті йому було 83 роки, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Fox News.

За даними американських ЗМІ, останні кілька років чоловік страждав на хворобу нирок. За тиждень до смерті його підключили до апарату штучної вентиляції легенів.

Серед найбільш відомих ролей Френка Адоніса фільми "Славні хлопці", "Пес-привид", "Шлях самурая", "Скажений бик", "Ейс Вентура: Розшук домашніх тварин".

Він також зняв єдиний фільм, створений в жанрі кримінального бойовика - "Смертельний шлях".

Як повідомляв ONLINE.UA, у віці 89 років пішов з життя відомий голлівудський актор Джон Блузал. Причина смерті не повідомляється. Актор відомий своєю роллю в "П’ятому елементі", де зіграв професора Пачоллі, який фігурує в самому початку фільму. Також на його рахунку ролі в фільмах "Вікарій з Діблі", "Супермен-3" Річарда Лестера, антиутопії "Темне місто".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?