Уже святкують: на Донбасі п'яний бойовик напав на СММ ОБСЄ
Категорія
Україна
Дата публікації

Уже святкують: на Донбасі п'яний бойовик напав на СММ ОБСЄ

Уже святкують: на Донбасі п'яний бойовик напав на СММ ОБСЄ
Джерело:  online.ua

На Донбасі озброєний окупант у стані алкогольного сп'яніння пошкодив автомобіль спостерігачів місії ОБСЄ. Це сталося в населеному пункті Хороше Луганської області, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СММ.

Зазначимо, що Хороше знаходиться за 36 км на захід від Луганська.

"Спостерігачі бачили, як поруч зупинився автомобіль, з нього вийшли 5 озброєних чоловіків у камуфляжному одязі. Незабаром після цього один з чоловіків, який явно перебував у стані алкогольного сп'яніння, підійшов до автомобіля місії і зірвав задній склоочисник і прапор ОБСЄ", - сказано в повідомленні.

Окрім того, в ході провокації чоловік говорив спостерігачам образливі слова.

Варто зазначити, що раніше місія ОБСЄ зафіксувала недалеко від Луганська серед озброєння бойовиків реактивні системи залпового вогню, розміщені з порушенням лінії розмежування.Зокрема, бойовики тримають біля Луганська 22 "Гради".

Як повідомляв ONLINE.UA , раніше генеральний секретар ОБСЄ Томас Гремингер заявив, що конфлікт між Україною і Росією може знову загостритися на Донбасі та в окупованому Криму.  У разі ескалації Росія буде надавати бойовикам військову допомогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?