Як виглядають новорічні ялинки 2019 в різних містах України: видовищні фото та відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Як виглядають новорічні ялинки 2019 в різних містах України: видовищні фото та відео

Як виглядають новорічні ялинки 2019 в різних містах України: видовищні фото та відео
Джерело:  online.ua

Складно уявити собі Новий рік без новорічної ялинки. Лісові красуні з'являються не тільки в будинках українців, а й на головних площах міст, де створюють справжню святкову і чарівну атмосферу. З року в рік великі мегаполіси "змагаються" в висоті і вартості міської зеленої красуні. Як виглядають новорічні ялинки 2019 в різних містах України і яка з них вже отримала звання найкрасивішої - в матеріалі ONLINE.UA.

Найвищою і найкрасивішою новорічною ялинкою 2019 стала ялинка в Харкові. Її висота сягає цілих 40 метрів, а з бюджету на неї витратили 2 млн гривень і додатково 6 млн на прикраси. Освітлення харківської ялинки 2019 дійсно вражає - видовищні фото і відео новорічної красуні активно публікують користувачі в соціальних мережах.

Найдорожчу новорічну ялинку 2019 встановили в Полтаві. На неї місцева влада не пошкодувала 2,8 млн гривень, хоча висота її досягає всього 20 м. При цьому на прикрасу полтавської ялинки витрачено 5 млн гривень, в два рази більше, ніж на прикрашання ялинки в Києві.

 Новорічна ялинка 2019 в Полтаві (фото - instagram.com)

Головна красуня України розташована на Софійській площі в Києві. Її висота - 27 метрів. Київська ялинка разом з прикрасами обійшлася в 2 мільйони 700 тисяч гривень - всі витрати в повному обсязі покрили спонсори.

 Головна ялинка України 2019 на Софійській площі в Києві (фото - instagram.com)

Серед великих міст найдешевша новорічна ялинка 2019 була встановлена у Львові. І навіть не одна, а дві. При чому обидві подаровані спонсорами, а прикраси на них коштували 260 тисяч гривень. У висоту львівські ялинки 2019 досягають 20 м і сяють яскраво, завдяки 1,5-кілометрової гірлянді.

Новий рік 2019 у Львові - новорічна ялинка (фото - instagram.com)

У Вінниці також встановили дві новорічні ялинки висотою 27 і 28 метрів. На них витратили трохи більше 1 млн гривень разом з прикрасами. У Запоріжжі новорічну ялинку висотою 23 м купили за 200 тисяч гривень, її прикрасили за 420 тис.грн. В Одесі на Новий рік 2019 також поставили 20-метрову ялинку, на яку витратили понад 200 тис. грн.

 Новорічна ялинка 2019 у Вінниці (фото - instagram.com)

10-метрова ялинка цього року прикрашає Дніпро. Її прикрасили різними іграшками та гірляндами зеленого і синього кольорів. На території навколо деревця теж зробили освітлення. Ялинка коштувала 167 тис. гривень.

 Новорічна ялинка 2019 у Дніпрі (фото - instagram.com)

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що перше місце в рейтингу кращих різдвяних ялинок Європи, складеного сайтом "European Best Destinations", зайняла головна ялинка України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?